"Kom nu mamma" | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

“Kom nu mamma”

21 dagar kvar till BF (36+6).

Slår upp ögonen och tittar på klockan, precis som vanligt. Undrar om jag vaknat innan larmet eller om jag precis råkat snooza. Vet inte riktigt hur jag ska tänka när jag ser att den visar 07.41, samtidigt som Leon ligger bredvid mig, ler och tittar på mig. “Kom nu mamma”. Inser ju ganska fort att vi råkat försova oss då Leon äter frukost på förskolan 07.30 varje morgon, så var bara att ringa förskolan och meddela att vi kommer lite senare. Alternativet var att stressa upp, klä på Leon och bråka om att inte hinna leka med något då vi måste iväg men jag kände verkligen inte att det var nödvändigt så vi åt frukost tillsammans hemma först istället.

Och vilket jäkla skitväder det är ute, regnet öser ner. Leon som vanligtvis inte är speciellt förtjust i gummistövlar fick på sig sina alldeles själv efter att jag visat att “mamma har likadana”, det knepet brukar kunna gå hem hehe. Så efter frukosten sprang vi till bilen och direkt när vi kom in på förskolan pussade han mig hej då och sprang in för att leka med sina kompisar. Inga tvivel om att han trivs där och har dubbelt så mycket roligare där än att bara vara hemma. Leon går på en privat förskola där enbart 5-6 barn skolas in varje år och jag är extremt glad och tacksam över att vi lyckades knipa en plats!

68b19a7a-ba59-4641-a772-c7074964b36b.jpgVi kör dubbla uppsättningar av det mest så som gummistövlar, rengkläder, skalkläder osv. Tycker det är för jobbigt att släpa fram och tillbaka mellan hemmet och förskolan så bättre att det alltid finns det som behövs både där och hemma. I dag fick detta fodrade regnställ följa med till fsk då det legat hemma eftersom det inte varit tillräckligt kallt för detta ännu. Leon har både regnställ & skalkläder från KAXS (KappAhl) som vi är supernöjda med. På fsk står ett par gummistövlar från Kavat och här hemma har vi dessa på bilden som är från Everest (Stadium).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats