KOST || Matsedel v16 | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

KOST || Matsedel v16

Hej! Jag vet att jag har lyst med min frånvaro men förra veckan var det fullt upp på jobbet och sedan fullt ös med familjen efter några dagar i Berlin med min älskling, så jag prioriterade annat helt enkelt. Men jag har planer på att följa upp med lite nya skönhetsinlägg här i bloggen och givetvis mer kring träning och kost. Nu är ju vårsolen framme och det är sååå skönt med en löprunda på morgonen innan resten av familjen gått upp! 🙂

Vi fortsätter med matkasse och denna vecka är det nedan som serveras. I dag kommer vi dock äta en rätt som vi inte hann med från förra veckans kasse så i kväll blir det Lax i ugn med vitost och rödbetor. Till lunch i dag hade jag en väldigt trevlig Linsbolognese med ris.


Medelhavstorsk i form

Spaghetti meatball
Pizza med lufttorkad skinka och champinjoner
Pasta med biff i dragon- och senapssås
Kyckling på grönsaksbädd

Ha en fin måndag! ♥Jessica

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats