Mini Rodini "OH LA LA" | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Mini Rodini “OH LA LA”

IMG_6939

I dag började min tid som mammaledig på riktigt, det innebär att Leon bara får gå 08.30 – 13.30 på förskolan och att vi får äta frukost hemma tillsammans i fortsättningen. Har inte riktigt förstått att jag är mammaledig, IGEN. Morgnarna blir nog inga konstigheter medan eftermiddagarna kommer bli tuffare. Tycker bara i dag har varit ansträngande (jag är ju iofs inte världens piggaste människa just nu) och undrar hur det ska bli när man dessutom har en liten bebis som man ska ta hand om… Det visar sig inom kort 😊

När jag hade lämnat Leon i morse åkte jag direkt in till stan och Mini Rodini-butiken på Odengatan. Det är trevligt att åka in dit och bättre att få klämma, strosa och shoppa i lugn och ro än klicka hem hysteriskt på nätet och sedan returnera det jag inte fastnar för. Dessutom bjöd de på frukost i och med att sista delen av AW17-kollektionen släpptes, plus deras nya satsning “Oh la la” som är en exklusiv och limiterad kollektion som kommer komma med jämna mellanrum framöver. Hängde där en timme, förutom det jag köpte i butiken beställde jag även två saker på nätet då jag vann en tävling på instagram nyligen och fick ett presentkort hos Lillamode! Ni får se vad det är när det kommit hem med posten 🙂

Är inte helt superimponerad av AW17 drop 2, tycker taxarna är fina, duvorna hade jag förväntat mig mer av och himla tråkigt att de satte en svart päls på den khakifärgade pingvinjackan för från början satt där en brun päls som ändrades vid produktion. Oh la la-kollektionen däremot är finare än jag hade trott och materialet är underbart.

IMG_6942IMG_6941IMG_6943

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats