Regn och mer regn | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Regn och mer regn

God förmiddag. Sitter och tittar ut på regnet och känner att det ska bli väldigt mysigt att snart få sitta inne med en nyfödd bebis i famnen och slippa alla måsten som att ens behöva kliva utanför ytterdörren. Tänk att det bara är 17 dagar kvar till BF. Jag känner mig lugn och förväntansfull, förvärkarna har börjat smyga sig på både dag och natt men jag vet att det inte behöver betyda något speciellt, kan lika gärna bli att jag går 10 dagar över tiden igen som jag gjorde med Leon. 

Och apropå regn, jag måste bara visa er vilken fantastisk skaloverall Leon fick av min syster i går! Hon fyndade den för ynka 100 kr (ord pris 800 kr) och den är så himla fin! Sedan ska ni även få ett inlägg med allt annat fint som vi fick på gårdagens babyshower, men det får vänta lite till. Nu måste jag göra en kaffe så jag orkar hålla mig vaken, ha en fin dag trots regnet 💕

img_6827.jpgHar några paket som behöver postas. Säljer och köper en hel del barnkläder begagnat och tycker det är toppen att kläderna kan leva vidare efter att Leon vuxit ur dem! De pengar jag får in på att sälja av använder jag sedan till att köpa nytt för 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jessi.se
      jessi.se

      Ja de är toppenbra! 😃👍🏻 Jag beställer dem på mailingbags.nu, man kan välja att köpa en viss storlek separat eller ett paket med olika storlekar. För mig räcker det oftast med S (typ ett par barnleggings eller en cd-skiva) eller M (rymmer lite större barnkläder som tröjor, sweatpants, flera mindre plagg osv) men ibland varierar jag och köper hem ett paket som innehåller några påsar i L och XL också. Väger ingenting och håller tätt! Lägger dock alltid för säkerhets skull alltid det jag ska skicka i en innerpåse först, som ex en fryspåse 😊

Annons
stats