Sista besöket hos BM? | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Sista besöket hos BM?

0 dagar till BF = 100% !
Status: Inga känningar alls i dag.

I morse lämnade jag Leon på fsk sedan åkte jag till MVC för vad jag hoppas ska vara mitt sista besök hos barnmorskan. Hon tog alla vanliga prover, lyssnade på hjärtat och kallade mig för ett skolexemplar 🙂 Lite roligt för när jag var gravid med Leon fick jag också höra att min kropp är som gjord för att vara gravid hehe. Hon gjorde även en extra undersökning för att se hur livmodertappen kändes och hon tyckte det hade hänt en del och var “mycket spännande!” så hon trodde att söndag var en passande dag för förlossning hehe. Jag hoppas ju verkligen hon har rätt, två dagar till ska jag nog kunna stå ut men inte en hel vecka till för vi bokade in ett nytt besök på torsdag nästa vecka. Håll tummarna för att det sätter igång i helgen 🙂

Nu ska jag snart åka och hämta Leon sedan ska vi till svägerskan för att äta nybakade bullar. Mums! Vi är egentligen bjudna på två firanden i helgen, min syster fyller år i morgon och bästa kompisens dotter döps på söndag, men jag vet inte riktigt vad jag vågar tacka ja till än. Vi har redan en timmes resväg till Akademiska Sjukhuset i Uppsala så att åka så mycket längre här ifrån känns vågat, samtidigt kan det ju dröja från det att värkarna sätter igång så kommer inte bara hålla mig hemma heller. Vi får se! I kväll ska det bli spännande med Idol-kval, har ni hunnit skaffa er någon favorit ännu? 🙂 💗

img_7435.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats