Trött mom-to-be | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Trött mom-to-be

16 dagar kvar till BF (37+4).

I dag är en seg dag. Var extremt trött i morse, jag och Leon sov så länge som möjligt innan vi var tvungna att klä på oss och åka iväg till förskolan. När jag kom hem åt jag frukost sedan tog jag en välbehövlig vila innan jag körde igång med dagen. Om en liten stund kommer Mange hem med Leon så då börjar förberedelserna inför kvällens middag, underhålla Leon så han inte somnar och bara njuta av en kväll med familjen. Ju mer dagarna går desto mer tänker jag på att vi snart blir fyra i familjen, det känns helt underbart. Man gör så mycket förberedelser inför bebis ankomst som att skaffa vagn, handla (massa…) fina barnkläder, packa bb-väskan osv men någonstans känns det inte verkligt förrän man står där vid bilen med babyskyddet i baksätet och tittar på den där lilla krabaten som då ska komma att använda allt man förberett. Som jag längtar efter vår lilla Ludwig och att Leon ska få träffa sin lillebror ❤

img_6857.jpg

img_6854.jpgimg_6855.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats