Undviker mer än gärna VC | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Undviker mer än gärna VC

Men ibland har man inget annat val än att checka in där på mottagningen och vänta, vänta lite till och så ääännu lite till… I några dagar nu har jag haft ont i halsen och i morse upptäckte jag vita, ganska stora, prickar på båda halsmandlarna. Givet halsfluss, för jag trodde att man alltid hade halsfluss så fort man fick de där vita prickar (dvs inga vita prickar = ingen halsfluss) men efter att ha väntat 2,5 h på vårdcentralen fick jag träffa en sköterska som gjorde odlingsprov och resultatet visade negativt. Så nu är jag hemma igen med ett virus som verkar riktigt jäkla långdraget. Jag är trött på sjukdomar nu.

Det bästa med att ha ont i halsen är att man får proppa i sig hur mycket glass man vill… 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats